USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Oğlunu kurtarmak isterken o da akıma kapıldı: 2 ölü

OLCAY OKUR (28) VE BABA SAMİM OKUR (53)

Oğlunu kurtarmak isterken o da akıma kapıldı: 2 ölü
10-07-2026 23:09

Yalova’nın Altınova ilçesindeki iş yerinde elektrik akımına kapılan oğlunu kurtarmak isteyen baba da akıma kapıldı. Ağır yaralanan baba ve oğlu, kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetti.


Olay, akşam saatlerinde Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere beldesindeki yıkama ve yağlama iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerinde elektrik akımına kapılan Olcay Okur’u (28) kurtarmak isteyen baba Samim Okur (53) da akıma kapıldı. Ağır yaralanan baba ve oğul için ihbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalelerinin ardından Samim Okur Karamürsel Devlet Hastanesi’ne, oğlu Olcay Okur ise Yalova Altınova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak baba ve oğul, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.


Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Dereköy Mahallesi’nde ikamet ettikleri öğrenilen Samim Okur ile oğlu Olcay Okur’un, olayın yaşandığı yıkama ve yağlama iş yerinin sahipleri olduğu öğrenildi.


Olayla ilgili inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ