USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Öğrenci dostu büyükşehir, Akkışla’da İlkokul Kütüphanesi’ni dizayn etti

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM VE ÖĞRENCİ DOSTU HİZMETLERİ KAPSAMINDA AKKIŞLA İLÇESİNDE HİZMET VEREN ATATÜRK İLKOKULU OKUL KÜTÜPHANESİNE KİTAPLIK VE MASA DESTEĞİ VERDİ

Öğrenci dostu büyükşehir, Akkışla’da İlkokul Kütüphanesi’ni dizayn etti
24-06-2026 13:17

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eğitim ve öğrenci dostu hizmetleri kapsamında Akkışla ilçesinde hizmet veren Atatürk İlkokulu Okul Kütüphanesine kitaplık ve masa desteği verdi. Büyükşehir Belediyesi atölyelerinde üretilen kitaplık ve masalar okul kütüphanesine özenle yerleştirildi.


Öğrenci ve genç dostu Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eğitime güçlü desteğini şehrin dört bir yanında sürdürüyor. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı tarafından Akkışla ilçesinde hizmet veren Atatürk İlkokulu Okul Kütüphanesine kitaplık ve masa desteği verildi. İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı ekiplerince Büyükşehir Belediyesi’nin atölyelerinde tamamen kurum imkânları ile üretilen kitaplık ve masalar, Atatürk İlkokulu Okul Kütüphanesine özenle yerleştirildi ve montaj işlemleri tamamlanarak kullanıma hazır hale getirildi.


Atatürk İlkokulu Müdürü Tolga Akbay, okul kütüphanesine verdiği destekten dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. Akbay, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı tarafından okul kütüphanemiz için kitaplık rafları ve masalarımız kısa zamanda okulumuza kazandırılmıştır. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Öğrenciler de temiz ve nezih bir kütüphaneye kavuşmalarına sunduğu katkılardan dolayı Büyükkılıç’a teşekkürlerini ilettiler.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ