USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Ordu Diş Hekimliği Fakültesi’nden 410 engelli hastaya şefkat eli

(SOLDAN SAĞA) AMELİYATHANE HEMŞİRESİ SERPİL TAŞKIN, DOÇ. DR. DAMLA TORUL , ODÜ REKTÖRÜ PROF. DR. ORHAN BAŞ, DR. ÖĞR. ÜYESİ DİDEM ODABAŞI

Ordu Diş Hekimliği Fakültesi’nden 410 engelli hastaya şefkat eli
30-10-2025 16:38

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Günübirlik Engelli Kliniği, yıl izinde 410 engelli bireyin diş tedavisini başarıyla tamamladı.


Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde hizmet veren Günübirlik Engelli Kliniği, yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla engelli bireylerin ağız ve diş sağlığına erişimini kolaylaştırmayı hedefledi. Tedavi süreci ameliyathane sorumlu hekimleri Dr. Öğr. Üyesi Didem Odabaşı ve Doç. Dr. Damla Torul tarafından yürütülürken, ameliyathane hemşiresi Serpil Taşkın da sürece aktif destek verdi. Uzman ekip, özel gereksinimli bireylerin güvenli ve konforlu bir ortamda tedavi alabilmeleri için özveriyle çalıştı. Klinik bünyesinde diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi, protez ve koruyucu uygulamalar gibi çeşitli işlemler gerçekleştirildi. Uygulanan tedaviler sayesinde birçok engelli birey hem ağız ve diş sağlığına kavuştu hem de yaşam kalitesini artırdı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ