USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ordu’nun iki ilçesinde çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü

Ordu'nun ikizce ile çaybaşı ilçelerinde çıkan fındık ve ormanlık alan yangını itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Ordu’nun iki ilçesinde çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü
24-08-2025 17:04

Ordu’nun İkizce ile Çaybaşı ilçelerinde çıkan fındık ve ormanlık alan yangını itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.


İkizce’nin Ağcakale Mahallesi’nde bulunan fındık bahçesinde çıkış nedeni henüz bilinmeyen bir yangın meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler yangına müdahale etti.


Çaybaşı’nın Çayır Mahallesi’ndeki ormanlık alanda çıkan yangın ise, bölge halkının erken fark etmesiyle başladı. Alevleri gören mahalle sakinleri, yangına ilk müdahaleyi yaparak alevlerin yayılmasını engelledi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekiplerinde vatandaşların yardımıyla yangını tamamen söndürdü.


Yetkililer, yaz aylarında artan yangın riskine karşı vatandaşları ormanlık alanlarda ateş yakmamaları ve yanıcı maddeler konusunda daha dikkatli olmaları yönünde uyardı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ