USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Otomobille geldi çekiciden telefon çaldı: 120 suç kayıtlı hırsızın o anları kamerada

ADANA’DA 120 SUÇ KAYDI BULUNAN ŞAHIS, ÇEKİCİ SÜRÜCÜSÜNÜN İNDİRME İŞLEMİYLE MEŞGUL OLDUĞU ANDA FIRSAT KOLLAYIP ÇEKİCİNİN KABİNİNDEN TELEFONU ÇALDI. HIRSIZLIĞIN AN BE AN KAMERAYA YANSIDIĞI OLAYDA ŞÜPHELİNİN RAHATLIĞI DİKKAT ÇEKTİ. TUTUKLANAN ŞÜPHELİ, "HIRSIZLIĞI YAPTIĞI İÇİM PİŞMANIM, TELEFONU SATIP ALKOL ALDIM" DEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ.

Otomobille geldi çekiciden telefon çaldı: 120 suç kayıtlı hırsızın o anları kamerada
04-12-2025 10:11

Adana’da 120 suç kaydı bulunan şahıs, çekici sürücüsünün indirme işlemiyle meşgul olduğu anda fırsat kollayıp kabinden telefonu çaldı. Hırsızlığın anbean kameraya yansıdığı olayda şüpheli yakalanıp tutuklanırken "Hırsızlığı yaptığı içim pişmanım, telefonu satıp alkol aldım" dediği öğrenildi.


Olay, 21 Kasım’da merkez Sarıçam ilçesine bağlı Acıdere Mahallesi’nde meydana geldi. Çekici sahibi M.K., bir otomobili indirmek için aracının arka bölümüne geçti. Bu sırada bir otomobil ile gelen C.G., çekici sahibinin aracı indirmekle meşgul olduğunu gördü. C.G. otomobilden inip, çekicinin içerisinden cep telefonu çaldı. Ardından tekrardan aracına binerek olay yerinden kaçtı. Hırsızlık anı ve çekici sahibinin araçta cep telefonunu araması anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine bölgeye geldi. Yapılan güvenlik kamera çalışmalarında olayı gerçekleştiren şüphelinin hırsızlıktan 120 suç kaydı bulunduğu ve 10 ay hapis cezasıyla arandığını belirledi. "Banyoda yakalandı"


Polis şüphelinin Yüreğir ilçesine bağlı Yavuz Mahallesi’ndeki evine operasyon yaptı. Yapılan operasyonda C.G. evinin banyosunda saklanırken yakalandı. Emniyete götürülen C.G., "Hırsızlığı yaptığım için pişmanım. Telefonu çaldıktan sonra bilmediğim bir telefoncuya sattım. Elime geçen parayla da alkol alıp içtim" dediği öğrenildi.


İşlemlerinin ardından adliyeye sevke dilen C.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan, hırsızlık sırasında otomobili kullanan İ.E.’in ise yakalama çalışması devam ediyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ