USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Özdemir: "Muhtarlarımız yerel yönetimin en önemli paydaşları"

ANTALYA MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI VE KEPEZ MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI SÜLEYMAN KABAAĞAÇ, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA İLÇE MUHTAR DERNEKLERİ BAŞKANLARIYLA BİRLİKTE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ BÜŞRA ÖZDEMİR’İ ZİYARET ETTİ.

Özdemir: "Muhtarlarımız yerel yönetimin en önemli paydaşları"
19-10-2025 14:29

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Kabaağaç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçe muhtar dernekleri başkanlarıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir’i ziyaret etti. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Vekili Özdemir, "Muhtarlarımız yerel yönetimin en önemli paydaşlarıdır" diyerek emek ve katkıları için teşekkür etti.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Kabaağaç, Batı Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Yıldız, Finike, Gazipaşa, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa ve Serik ilçelerinin muhtar dernek başkanlarıyla bir araya geldi.


Muhtarların, mahallelerdeki sorunları ilk duyan, vatandaşın derdine en yakından tanık olan yerel yönetimin en önemli paydaşları olduğunu söyleyen Özdemir, "Mahallelerimizin gözü, kulağı, sesi olan muhtarlarımız, yerel demokrasimizin en güçlü temsilcileridir. Vatandaşlarımızla aramızdaki köprüyü sevgiyle, sabırla, özveriyle kuran, Antalya’mız için birlikte çalıştığımız tüm muhtarlarımıza emekleri ve katkıları için içtenlikle teşekkür ediyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nüzü kutluyorum" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ