Ana içeriğe geç

"Terörsüz Türkiye" hedefini konuştular

VALİ AYDIN BARUŞ, TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ VE İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ’NİN BAŞKANLIĞINDA, VİDEO KONFERANS SİSTEMİ (VKS) ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLEN GÜVENLİK TOPLANTISI’NA KATILDI.

SON DAKİKA
"Terörsüz Türkiye" hedefini konuştular

Erzurum Valisi Aydın Baruş, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin başkanlığında, Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden gerçekleştirilen Güvenlik Toplantısı’na katıldı.


Konu ile ile ilgili Erzurum Valiliği tarafından yapılan paylaşımda, "Gazi Meclisimizde geniş bir uzlaşıyla kabul edilen "Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun" sonrasında, "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda yürütülecek çalışmalar değerlendirildi" denildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi