Ana içeriğe geç

"Zaferin İzleri" fotoğraf sergisi

SERGİ SALONUNDAN KARE

SON DAKİKA
"Zaferin İzleri" fotoğraf sergisi

Atakum Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ATAFOD) tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla "Zaferin İzleri" adlı fotoğraf sergisi açıldı.


Atakum ilçesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Yalı Kafe’nin sergi salonunda gerçekleştirilen serginin açılışına, ATAFOD üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.


Sergide, ATAFOD üyesi 17 fotoğraf sanatçısının 30 eseri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine ithaf edilen eserlerde, fotoğraf sanatçılarının farklı bakış açılarıyla hazırladığı çalışmalar yer aldı.


ATAFOD ile Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Zaferin İzleri" fotoğraf sergisi, 28 Ağustos-16 Eylül tarihleri arasında Yalı Kafe Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi