Ana içeriğe geç

Rektör Kırışık, BİK Genel Müdürü Abdulkadir Çay ile bir araya geldi

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ (KBÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. FATİH KIRIŞIK, BASIN İLAN KURUMU GENEL MÜDÜRÜ ABDULKADİR ÇAY’I ZİYARET ETTİ.

SON DAKİKA
Rektör Kırışık, BİK Genel Müdürü Abdulkadir Çay ile bir araya geldi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdulkadir Çay’ı ziyaret etti.


Ziyarette üniversiteler ile medya kuruluşları arasındaki iş birliği imkanları ele alındı.


Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdulkadir Çay ile bir araya gelerek medya sektöründeki güncel gelişmeler ve iletişim alanında yürütülebilecek ortak çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.


Görüşmede, üniversiteler ile basın kuruluşları arasındaki iş birliğinin akademik bilginin topluma aktarılmasında önemli bir rol oynadığı vurgulandı.


Rektör Kırışık, Basın İlan Kurumu’nun medya alanındaki düzenleyici ve destekleyici rolüne dikkat çekerek, ortak çalışmaların kamuoyunun doğru bilgilendirilmesine katkı sağlayacağını ifade etti.


Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle