Ana içeriğe geç

Rektör Kuyrukluyıldız, YÖKAK’ın rektörler toplantısına katıldı

REKTÖR KUYRUKLUYILDIZ, YÖKAK'IN REKTÖRLER TOPLANTISINA KATILDI

SON DAKİKA
Rektör Kuyrukluyıldız, YÖKAK’ın rektörler toplantısına katıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Rektörü Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen ara değerlendirme kapsamındaki Rektörler Toplantısı’na çevrim içi katıldı.


YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 20 üniversitenin rektörü çevrim içi olarak yer aldı.


Toplantıda söz alan Kuyrukluyıldız, değerlendirme sürecinde emeği ve katkısı bulunan değerlendirme takımına, üniversite yönetimine ve Kalite Kuruluna teşekkür etti.


Kuyrukluyıldız, üniversitede kalite güvencesi anlayışının kurumsal bir yaklaşımla sürdürülmesinin önemine dikkati çekerek, bundan sonraki süreçte kalite çalışmalarının ilgili paydaşların katkılarıyla etkin ve sürdürülebilir şekilde yürütüleceğini belirtti.


Toplantı, görüş ve değerlendirmelerin paylaşılmasının ardından sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle