USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sağlık vatandaşın ayağına gidiyor taramalar ücretsiz yapılıyor

DÜZCE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KANSER TARAMALARINI VATANDAŞIN AYAĞINA GİDEREK ÜCRETSİZ YAPIYOR. EKİPLER BAHÇEŞEHİR BÖLGESİNDE İKİ GÜN BOYUNCA SAĞLIK TARAMASI YAPTI.

Sağlık vatandaşın ayağına gidiyor taramalar ücretsiz yapılıyor
13-11-2025 11:30

DÜZCE(İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğü kanser taramalarını vatandaşın ayağına giderek ücretsiz yapıyor. Ekipler Bahçeşehir bölgesinde iki gün boyunca sağlık taraması yaptı.


Düzce’de sağlık ekipleri mobil sağlık hizmetleriyle köy köy mahalle mahalle gezerek sağlık hizmeti veriyor. Kanser taramalarını yaygınlaştırmak ve daha fazla kişiye ulaşmak amacıyla Düzce Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ekipleri Bahçeşehir Bölgesi Sağlıklı Hayat Merkezi önünde konuşlandırılan tırda bölgede yaşayan 40-69 yaş arası kadınlara meme kanseri, 30-65 yaş arası kadınlara rahim ağzı kanseri, 50-70 yaş arası kadınlara da bağırsak kanseri taramalarını ücretsiz olarak yapıyor.


Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, kanserin, erken teşhis edildiğinde önlenebilir bir hastalık olduğunu hatırlatarak mobil kanser tarama tırına vatandaşları beklediklerini belirterek "Unutmayın, erken tanı hayat kurtarır. Erken fark edersen, çok şey fark eder" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ