USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Salihli’de ‘Fidan Dip Kurdu’ tehlikesi!

Manisa’nın salihli ilçesindeki tarım ve orman müdürlüğü, meyve üreticilerini önemli bir zararlıya karşı uyardı. Yapılan uyarıda, erik, kiraz, kayısı, badem ve şeftali üreticileri olmak üzere tüm üreticilerin fidan dip kurdu konusunda dikkatli olmasını istedi.

Salihli’de ‘Fidan Dip Kurdu’ tehlikesi!
08-05-2025 17:05

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Tarım ve Orman Müdürlüğü, meyve üreticilerini önemli bir zararlıya karşı uyardı. Yapılan uyarıda, erik, kiraz, kayısı, badem ve şeftali üreticileri olmak üzere tüm üreticilerin Fidan Dip Kurdu konusunda dikkatli olmasını istedi.


Başta erik, kiraz, kayısı, badem ve şeftali üreticileri olmak üzere tüm üreticilerin Fidan Dip Kurduna karşı dikkatli olması gerektiğini, bölgedeki meyve bahçelerinde ciddi zararlar oluşturmaya başladığı ifade edildi. Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticileri tarlalarında ve bahçelerinde düzenli gözlem yapmaları, yukarıda belirtilen önlemleri uygulamaları ve gerektiğinde uzman desteği almaları konusunda uyardı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ