Ana içeriğe geç

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, KAAN’a ilişkin değerlendirme toplantısına katıldı

SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANI HALUK GÖRGÜN, MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN PROGRAMI KAPSAMINDA TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ’NDE (TUSAŞ) GERÇEKLEŞTİRİLEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI.

SON DAKİKA
Savunma Sanayii Başkanı Görgün, KAAN’a ilişkin değerlendirme toplantısına katıldı

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Milli Muharip Uçak KAAN Programı kapsamında Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde (TUSAŞ) gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katıldı.


Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Milli Muharip Uçak KAAN Programı kapsamında TUSAŞ’da gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, program kapsamında yürütülen faaliyetlerin mevcut durumu ile önümüzdeki döneme ilişkin başlıklar ele alındı.


Konuya ilişkin Savunma Sanayii Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "KAAN’ın geliştirme sürecini, teknik ihtiyaçları ve program hedeflerini bütüncül bir yaklaşımla takip ediyoruz" denildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi