USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Şehitkamil zabıta ekiplerinden tavuk denetim

şehitkamil belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde tavuk ürünleri satışı yapan işletmelere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Şehitkamil zabıta ekiplerinden tavuk denetim
16-05-2025 11:04

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde tavuk ürünleri satışı yapan işletmelere yönelik denetim gerçekleştirildi. Sağlık ve hijyen kurallarına aykırı satış yapan işletmeler hakkında işlemde bulunan, ekipler bilgilendirmelerde de bulundu.


Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığı korumaya yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Son günlerde tavuk ürünlerinde sıkça yaşanan sorunlar üzerine tavuk ürünleri satışı yapan işletmeleri mercek altına alan ekipler, sıkı bir denetim gerçekleştirdi.


Aykırı işletmeler hakkında işlem yapıldı


Şehitkamil genelinde gerçekleşen denetimlerde işyeri açma ruhsatı, çalışanların bone takmaları ve işyeri genel temizliği, yangın tüpü ile tavukların konulduğu dolaplar mutfaklar incelendi. Denetimler sonucunda standartlara uygun üretim ve satış yapmayan işletmeler hakkında işlem yapıldı.


Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde denetimleri artarak devam edeceği bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ