USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Ses sitemini kapatınca Kırmızıgül çıplak sesle konser verdi

BODRUM İLÇESİNE BAĞLI YALIKAVAK’TA BİR MEKANDA SAHNE ALAN ÜNLÜ SANATÇI MAHSUM KIRMIZIGÜL, RUHSATI OLMADIĞI GEREKÇESİ İLE MEKANIN SES SİSTEMİ POLİS TARAFINDAN SES SİSTEMİ KONSERİNE ÇIPLAK SESLE DEVAM ETTİ.

Ses sitemini kapatınca Kırmızıgül çıplak sesle konser verdi
26-06-2022 14:00
48

Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak’ta bir mekanda sahne alan ünlü sanatçı Mahsum Kırmızıgül, ruhsatı olmadığı gerekçesi ile mekanın ses sisteminin kullanılmasına polis izin vermedi. Konserine çıplak sesle devam etti. Gecede eserlerini sahneden değil hayranlarının arasında seslendiren Kırmızgül, konserinde kimseden ücret alınmayacağını da duyurdu.


Olay gece Yalıkavak’taki bir mekanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; önceden planlanmış konseri dolayısıyla sahneye çıkan Mahsum Kırmızıgül, mekanda toplanan kalabalığa konser vereceği sırada güvenlik güçleri mekanın müzik ruhsatı olmadığı gerekçesi ses sisteminin kullanılmasına izin vermedi.


Duruma tepki gösteren Mahsum Kırımızıgül, bu tür olaylara alışık olduğunu ve kendisinin de sürekli eserlerini canlı okuduğunu belirterek hayranlarının arasında çıplak sesle konser verdi. Gecede yaşanan renkli görüntüler kameralara böyle yansıdı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ