USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Sinop’ta yapay zeka eğitimi

Sinop üniversitesi proje ve veri yönetim ofisi ile bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu (btk) akademi iş birliğiyle düzenlenen akademisyenlere yönelik "ileri düzey üretken yapay zeka kullanımı eğitimi" başladı. 5 temmuz'a kadar sürecek olan eğitim programı, akademisyenlerin yapay zeka teknolojilerinden etkin şekilde yararlanmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirildi.

Sinop’ta yapay zeka eğitimi
30-06-2025 13:43

Sinop’ta akademisyenlere yönelik düzenlenen "İleri Düzey Üretken Yapay Zeka Kullanımı Eğitimi" başladı.


5 Temmuz’a kadar sürecek olan eğitim programı, akademisyenlerin yapay zeka teknolojilerinden etkin şekilde yararlanmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirildi. Eğitime, BTK Akademi tarafından görevlendirilen uzman eğitmen Sinan Çetin katılıyor. Programda, üretken yapay zekanın akademik çalışmalar, içerik üretimi ve veri analizi gibi alanlarda nasıl kullanılacağı ele alınıyor. Uygulamalı çalışma oturumları ile destekleniyor.


Sinop Üniversitesi Proje ve Veri Yönetim Ofisi ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Akademi iş birliğiyle düzenlenen eğitimin sonunda katılımcılara başarı sertifikası verilecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ