USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas’ta bitkin halde bulunan şahin, yeniden doğaya salındı

SİVAS’TA BİTKİN HALDE BULUNAN BİR ŞAHİN, DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN TEDAVİ EDİLİP YENİDEN DOĞAL YAŞAM ALANINA SALINDI.

Sivas’ta bitkin halde bulunan şahin, yeniden doğaya salındı
06-11-2025 16:58

Sivas’ta bitkin halde bulunan bir şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi edilip yeniden doğal yaşam alanına salındı.


Sivas’ta doğada bitkin halde bulunan bir şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı. Ekipler tarafından ilk muayenesi yapılan şahin, gerekli tedavi ve bakım sürecinin tamamlanmasının ardından rehabilitasyon merkezine gönderildi. Sağlığına kavuşan şahin, doğal yaşam alanına salınarak yeniden özgürlüğüne kavuştu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise "Yaban hayatını koruma çalışmalarımız aralıksız sürüyor" denildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ