USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sokağın maskotu "Waffle" ekipler tarafından barınağa götürülünce gözyaşı döktü

BOLU’DA SOKAĞIN MASKOTU HALİNE GELEN, ESNAFLARIN VE VATANDAŞLARIN BESLEDİĞİ ‘WAFFLE’ İSİMLİ KÖPEK, BELEDİYE EKİPLERİ POLİS EŞLİĞİNDE BARINAĞA GÖTÜRDÜ. GÖZYAŞI DÖKEN VATANDAŞ, EKİPLERE TEPKİ GÖSTERDİ. GEREKLİ BELGELERİN ALINMASININ KÖPEĞİ BİR VATANDAŞ SAHİPLENDİ.

Sokağın maskotu "Waffle" ekipler tarafından barınağa götürülünce gözyaşı döktü
17-11-2025 18:53

Bolu’da sokağın maskotu haline gelen, esnafın ve vatandaşların beslediği ‘Waffle’ isimli köpek, belediye ekipleri tarafından barınağa götürüldü. Gözyaşı döken bir kadın ekiplere tepki gösterirken, gerekli belgelerin alınmasının ardından köpeği bir vatandaş sahiplendi.


Bolu’da ihbar üzerine başıboş sokak köpekleri toplanmaya başlandı. Tabaklar Mahallesi Albay Sokak’ta bulunan ‘Waffle’ isimli bir köpeği de belediye ekipleri almaya geldi. Belediye ekipleri başıboş ihbarı yapılan köpeği kasalı araca bindirirken, köpeği besleyen çevre sakinleri ekiplere tepki gösterdi. Belediye ekiplerinin yanındaki polis ekipleri ile tartışmaya giren bir kadın ise, "Yapmayın lütfen ya, elinizi vicdanınıza koyun" diyerek gözyaşı döktü.


Köpeği sahipleneceklerini söyleyen Turgay Akkaya, "Belgesi yok diye alındı, onlar da görevini yapıyor. Gerekli evraklarla tekrar alacağız" dedi.


‘Waffle’ isimli köpeğin vatandaşlar tarafından gerekli belgeler alınarak sahiplenildiği öğrenildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ