USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sokak ortasında silahla defalarca ateş edildi, polis şüphelilerin peşine düştü

Adana’nın kozan ilçesinde motosikletli iki kişi, üstün sokak’ta bir iş yerinin önünde tabanca ile havaya ateş açtı. Olayla şans eseri yaralanan olmadı.

Sokak ortasında silahla defalarca ateş edildi, polis şüphelilerin peşine düştü
27-08-2025 07:24

Adana’nın Kozan ilçesinde motosikletli 2 şahıs bir kafenin önünde tabanca ile peş peşe havaya ateş açtı. Boş kovanları toplayan polis, şüphelerin yakalanması için çalışma başlattı.


Olay, gece ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 2 kişi, motosikletle bir kafenin önüne gelerek 6 el ateş etti. Şahısları görenlerin ihbarı üzerine bölgeye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme yapılarak boş kovanlar toplanıp muhafaza altına aldı.


Olayla ilgili soruşturma başlatırken, polis ekipleri kaçan şüphelilerin tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ