USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

SUBÜ’lü öğrenciler Eskişehir’in kültürel mirasını keşfettiler

SUBÜ REKREASYON YÖNETİMİ TOPLULUĞU TARAFINDAN, SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ İŞ BİRLİĞİYLE DÜZENLENEN GEZİDE ÖĞRENCİLER ESKİŞEHİR’İN KÜLTÜREL MİRASINI TANIMA FIRSATI BULDU.

SUBÜ’lü öğrenciler Eskişehir’in kültürel mirasını keşfettiler
31-10-2025 17:03

SUBÜ Rekreasyon Yönetimi Topluluğu tarafından, Sapanca Gençlik Merkezi iş birliğiyle düzenlenen gezide öğrenciler Eskişehir’in kültürel mirasını tanıma fırsatı buldu.


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rekreasyon Yönetimi Topluluğu, Sapanca Gençlik Merkezi iş birliğiyle Eskişehir’e bir gezi düzenledi. Gezi programı çerçevesinde Masal Şatosu, Balmumu Müzesi, Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Odunpazarı Evleri, Karikatür Müzesi, Haller Gençlik Merkezi ve Porsuk Çayı gibi kültürel mekânlar ziyaret edildi. Etkinlikle öğrencilerin sosyalleşmeleri, yeni yerler görerek çevresel farkındalık kazanmaları ve boş zamanlarını anlamlı biçimde değerlendirmeleri amaçlandı. Rekreasyonun ‘seyahat bir farkındalık yolculuğudur’ anlayışı doğrultusunda gerçekleştirilen gezi, katılımcılara farklı bir öğrenme ve keşif ortamı sunmayı hedefledi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ