USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Suudi Arabistan’da yangında ölen 4 Hataylı memleketlerinde toprağa verildi

SUUDİ ARABİSTAN'IN RİYAD KENTİNDE İŞÇİLERİN KALDIĞI EVDE ÇIKAN YANGINDA ÖLEN 4 TÜRK İŞÇİ, SAMANDAĞ İLÇESİNDE DEFNEDİLDİ.

Suudi Arabistan’da yangında ölen 4 Hataylı memleketlerinde toprağa verildi
24-07-2026 13:25

Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde işçilerin kaldığı evde çıkan yangında ölen 4 Türk işçi, Samandağ ilçesinde defnedildi.


Yangın geçtiğimiz gün akşam saatlerinde başkent Riyad’ın El Nisim bölgesinde bulunan bir binanın çatı katında çıktı. Binanın çatı katında yaşayan Türk işçiler alevlere teslim olan evde mahsur kaldı. Yangında dumandan etkilenen Hataylı olan Ali Şahin Elma, Sinan Çay, Erkan Bent ve Salih Çakır hayatını kaybetti. Yangında ayrıca 2 Mısır vatandaşının da hayatını kaybettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Hataylı vatandaşlar, cenazeleri hava yoluyla memleketleri olan Samandağ ilçesine getirildi. Çalışmak için gittikleri yurtdışında yangında ölen Erkan Bent’in cenazesi Mağaracık Mahallesi Mezarlığına, Sinan Çay’ın cenazesi Tekebaşı Mahallesi Mezarlığına, Ali Şahin Elma’nın cenazesi Çanakoluk Mahallesi Mezarlığına ve Salih Çakır’ın cenazesi ise Cumhuriyet Mahallesi Mezarlığına defnedildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ