USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Taksiciyi darp edip bıçaklayan zanlılardan 2’si tutuklandı

TAKSİ ŞOFÖRÜ MEHMET UĞUZ, ARACINA BİNEN 3 GENÇ TARAFINDAN ÖNCE DARP EDİLDİ, ARDINDAN BIÇAKLANDI.

Taksiciyi darp edip bıçaklayan zanlılardan 2’si tutuklandı
19-11-2025 21:10

Mersin’de müşteri olarak bindikleri taksi şoförünü darp edip bıçaklayarak yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Olay, merkez Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mobil uygulama üzerinden taksi çağıran üç genç, araç hareket halindeyken sürücü Mehmet Uğuz’a hakaret ederek tartışmaya başladı. Varış noktasına gelindiğinde ise şüpheliler Uğuz’u darp etmeye başladı. Başına ve vücuduna çok sayıda darbe alan taksici daha sonra bıçaklandı.


Saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralı sürücü aracıyla en yakın polis merkezine giderek saldırganlardan şikayetçi oldu. Bacağından bıçaklanan Uğuz, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.


Polis ekipleri, başlattıkları çalışma sonucu 3 şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan M.C.G. ve A.B. tutuklanırken, E.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ