Ana içeriğe geç

Tekirdağ’da inşaatta silahlı çatışmada ölü sayısı 2’ye yükseldi

TEKİRDAĞ’IN SARAY İLÇESİNDE BİR İNŞAAT ALANINDA ÇIKAN SİLAHLI ÇATIŞMADA HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 2’YE YÜKSELİRKEN 2 KİŞİ DE YARALANDI.

SON DAKİKA
Tekirdağ’da inşaatta silahlı çatışmada ölü sayısı 2’ye yükseldi

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde bir inşaat alanında çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükselirken 2 kişi de yaralandı.


Olay, Saray ilçesi Pazarcık Mahallesi Bakacak mevkiinde bulunan bir inşaat alanında meydana geldi. İddiaya göre aralarında daha önce kız kaçırma meselesi nedeniyle husumet bulunduğu öne sürülen Y.Ç., H.Ç., H.U. ve İ.U. arasında sabah saatlerinde tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada Y.Ç., H.Ç., H.U. ve İ.U. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Saray ve Çerkezköy’de bulunan hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan H.Ç.’nin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Ağır yaralanan Y.Ç. de kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.


Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle