USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Tekirdağ’da jandarmadan tütün ve makaron operasyonu

Tekirdağ il jandarma komutanlığı ekipleri tarafından süleymanpaşa, çerkezköy, ergene ve şarköy ilçelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında, dolu makaron, nargile tütünü, kaçak sigara, av tüfeği ve otomatik sarma makineleri ele geçirildi.

Tekirdağ’da jandarmadan tütün ve makaron operasyonu
21-07-2025 17:18

Tekirdağ’da düzenlenen operasyonlarda dolu makaron, nargile tütünü, kaçak sigara, av tüfeği ve otomatik sarma makineleri ele geçirildi.


İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi’nde A.K.’ye ait işletmede yapılan aramada, 33 kilogram nargile tütünü bulundu. Çerkezköy ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde E.Ş.’nin ikameti ve iş yerinde yapılan aramada ise 10 kilogram kıyılmış tütün, 25 bin dolu makaron, 427 adet gümrük kaçağı sigara, 30 kilogram nargile tütünü, 20 bin adet boş karton kutu ve 9 bin 650 adet şeffaf poşet ele geçirildi. Ergene ilçesi Sağlık Mahallesi’nde S.D.’nin ikametinde gerçekleştirilen operasyonda da 10 bin 200 adet dolu makaron, 10 bin adet boş makaron, 2 adet tam otomatik sigara sarma makinesi ve 56 adet (100 gramlık) bandrollü tütün bulundu.


Öte yandan Şarköy ilçesi Hoşköy Mahallesi’nde E.T.’ye ait adreste 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.


Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ