USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Tercan’da öğrencilerin yarıyıl karne sevinci

TERCAN’DA ÖĞRENCİLERİN YARIYIL KARNE SEVİNCİ

Tercan’da öğrencilerin yarıyıl karne sevinci
17-01-2026 09:25

Erzincan’ın Tercan ilçesinde 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte öğrenciler karne almanın heyecanını yaşadı. Okullarda düzenlenen karne dağıtım törenlerinin ardından öğrenciler yarıyıl tatiline girdi.


Tercan genelinde bin 970 öğrenci, karnelerini alarak tatile başladı. Karne sevincini öğretmenleri, velileri ve arkadaşlarıyla paylaşan öğrenciler, yoğun geçen bir dönemin ardından tatilin keyfini çıkarmaya hazırlanıyor.


Öğretmenler ise öğrencilere yarıyıl tatilini hem dinlenerek hem de kitap okuyarak verimli bir şekilde geçirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.


Tercan’da Mamahatun 17 Şubat İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Neslihan Kısa Duman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayhan Kalkan, şube müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Düzenlenen törenle birlikte ilçe genelinde bin 970 öğrenci ve 168 öğretmen yarıyıl tatiline girmiş oldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ