Ana içeriğe geç

Tonlarca yüklü kamyonun yere gömülme anı güvenlik kamerasına yansıdı

ESKİŞEHİR’DE PARK HALİNDE BULUNAN YÜKLÜ KAMYONUN ALTINDAKİ ZEMİNİN ÇÖKMESİNE VE ARACIN BATMASINA DAİR GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI.

SON DAKİKA
Tonlarca yüklü kamyonun yere gömülme anı güvenlik kamerasına yansıdı

Eskişehir’de park halinde bulunan taş ve toprak yüklü kamyonun, altındaki zeminin çökmesi sonucu adeta yere batmasına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.


Olay, dün öğleden sonra Işıklar Mahallesi Cumhuriyetçi Sokak’ta meydana gelmiş, bahse konu noktada park halinde bulunan 26 AFN 240 plakalı taş ve toprak yüklü kamyon, yolun henüz belirlenemeyen bir nedenle çökmesi sonucu oluşan çukurun içine düşmüştü. Meydana gelen çökmenin etkisiyle aracın hemen yanında bulunan elektrik direği eğilerek bitişikteki binanın dış cephesine yaslanmıştı. Çukura düşen kamyon ekiplerinin çalışmasını sonrasında kaldırılırken oluşan oyuk toprakla kapatıldı.


Öte yandan kamyonun çukura düşme anına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yarın yavaş yavaş çatladığı ve daha sonrasında yüklü bir şekilde park edilen kamyonun lastiklerinin yere doğru gömüldüğü görülüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle