Ana içeriğe geç

Trump: "İran için zaman daralıyor"

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP İRAN İLE MÜZAKERE SÜRECİNE İLİŞKİN, "İRAN İÇİN ZAMAN DARALIYOR VE ÇOK HIZLI HAREKET ETMELERİ GEREKİYOR, YOKSA ONLARDAN GERİYE HİÇBİR ŞEY KALMAYACAK. ZAMAN ÇOK ÖNEMLİ" DEDİ.

SON DAKİKA
Trump: "İran için zaman daralıyor"

ABD Başkanı Donald Trump, İran ile müzakere sürecine ilişkin, "İran için zaman daralıyor ve çok hızlı hareket etmeleri gerekiyor, yoksa onlardan geriye hiçbir şey kalmayacak. Zaman çok önemli" dedi.


ABD Başkanı Donald Trump, Washington-Tahran yönetimleri arasında Orta Doğu’daki savaşı sonlandırmaya yönelik bir anlaşmaya varılıp varılmayacağı henüz netlik kazanmamışken dikkat çeken bir açıklama yaptı. Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taraflar arasında devam eden müzakere sürecine değinerek, "İran için zaman daralıyor ve çok hızlı hareket etmeleri gerekiyor, yoksa onlardan geriye hiçbir şey kalmayacak. Zaman çok önemli" dedi.


Trump, dün İran savaş gemilerinin fırtınalı bir denizde seyrettiğini gösteren yapay zeka üretimi bir fotoğraf paylaşmıştı. Paylaşımda yer alan "Bu, fırtına öncesi sessizlikti" ifadeleri dikkat çekmişti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle