USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Tuğba Kuruyemiş 117. mağazasını Manisa’da açtı

Lezzetli ve taze kuruyemişleri ile türkiye'nin en sevilen markalarından biri olan tuğba kuruyemiş, 117. Mağazasını manisa’nın yunusemre ilçesine bağlı güzelyurt mahallesi’nde açtı.

Tuğba Kuruyemiş 117. mağazasını Manisa’da açtı
23-05-2024 16:51

Lezzetli ve taze kuruyemişleri ile Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olan Tuğba Kuruyemiş, 117. mağazasını Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde açtı.


Lezzetli ve taze kuruyemişleri ile Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olan Tuğba Kuruyemiş yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 117. mağazasını Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde açan Tuğba Kuruyemiş, törenle açılan yeni mağazasında açılışa özel pek çok üründe kampanyalar düzenlendi.


Mağaza hakkında bilgi veren Tuğba Kuruyemiş Ege Bölge Müdürü Yılmaz Bozdağ, “Açılışımıza özel; Dünya Üstün Lezzet Ödülü’ne sahip Antep Rüyası adlı lokumumuz, incir reçelimiz, fıstık ezmemiz ile birlikte 10 kalem üründe indirim kampanyamız var. Mağazamızda şu an 800 çeşit ürünle hizmet veriyoruz. Manisa’da 4. şubemizi açtık. Konseptimize uygun talep olan yerlerde açılışlarımız devam edecek” dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ