USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Türkeli’de Oymayaka-Sarmaşık grup yolunda asfaltlama tamamlandı

Oymayaka - sarmaşık grup yolunda asfaltlama tamamlandı sinop'un türkeli ilçesine bağlı oymayaka-kuşçular-sarmaşık grup yolunda asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Türkeli’de Oymayaka-Sarmaşık grup yolunda asfaltlama tamamlandı
13-09-2025 21:59

Sinop’un Türkeli ilçesinde Oymayaka-Kuşçular-Sarmaşık grup yolunda asfaltlama çalışmaları tamamlandı.


Yüklenici firma yetkilileri, sözleşme kapsamında yol çizgisi, trafik levhaları ve korkuluk gibi işaretleme ve güvenlik unsurlarının ilçe özel idaresince yapılacağını belirterek, bu konuda hızlı adım atılması gerektiğini vurguladı. Vatandaşlara da uyarıda bulunan firma yetkilileri, yeni asfalt üzerinde hız yapılmamasını, yolun proje hızının 30 kilometre olduğunu ve sürücülerin dikkatli araç kullanmalarının önem taşıdığını ifade etti.


Öte yandan, yol güzergâhındaki hendek (şarampol) çalışmalarının bu hafta içinde başlayacağı, ayrıca Düzler-Çatak grup yolunda kalan 20 kilometrelik sıcak asfalt seriminin 15-20 gün içerisinde yapılacağı bildirildi. Karabey-Akçabük-Direkli grup yolunda ise yer zemininin çökmesi nedeniyle deforme olan kısımların sıcak asfaltla yenileneceği kaydedildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ