USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Unutulan pırlanta dolu çantayı sahibine teslim ettiler

Zonguldak'ın alaplı belediyesi zabıta ekiplerine teslim edilen emanet çanta içinde bulunan ve değeri yaklaşık 350 bin civarın da olduğu tahmin edilen pırlanta kolye sahibine teslim edildi.

Unutulan pırlanta dolu çantayı sahibine teslim ettiler
26-07-2025 11:58

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde çarşı içinde bulunan ve değeri yaklaşık 350 bin lira olduğu tahmin edilen pırlanta kolye, Alaplı Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından sahibine teslim edildi.


Geçtiğimiz hafta Alaplı Belediyesi personeli tarafından bulunan bir çanta, Zabıta Müdürlüğü’ne teslim edildi. Çantanın içinde çok sayıda pırlanta kolyenin yanı sıra PTT’ye ait bir banka kartı bulundu. Zabıta ekipleri, PTT ile yaptıkları görüşmeler sonucunda çantanın sahibi Elif Pişkin’e ulaştı. Çantasını kaybettiğini zabıtadan öğrenen Pişkin, Alaplı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne gelerek emanetlerini Zabıta Memuru Yılmaz Acar’dan teslim aldı.


Pişkin, gösterilen titizlik ve duyarlılık nedeniyle Alaplı Belediyesi personeline ve Zabıta ekiplerine teşekkür etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ