USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Üretim sezonu başlayan fabrikada moral ziyareti

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM TAŞKIN, İLÇEDE YÜRÜTTÜĞÜ ZİYARETLER KAPSAMINDA MALATYA ŞEKER FABRİKASINI ZİYARET ETTİ. ÜRETİM SEZONUNUN BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE FABRİKA ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELEN BAŞKAN TAŞKIN, İŞÇİLERE KOLAYLIKLAR DİLEYEREK SOHBET ETTİ.

Üretim sezonu başlayan fabrikada moral ziyareti
16-10-2025 15:28

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçede yürüttüğü ziyaretler kapsamında Malatya Şeker Fabrikasını ziyaret etti. Üretim sezonunun başlamasıyla birlikte fabrika çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Taşkın, işçilere kolaylıklar dileyerek sohbet etti.


Fabrika yönetimiyle de görüşen Taşkın, üretim süreci hakkında bilgi aldı ve Şeker İş Sendikası yönetimiyle bir araya geldi. Fabrikanın Malatya için önemli bir kurum olduğunu vurgulayan Başkan Taşkın, "Şeker fabrikamız yaklaşık 70 yıldır üretim yapan ve her yıl kendini modernize eden bir işletme. Enerjisini kendi üreten, çevreye zarar vermeyen ve son teknolojiyi kullanan tesisimiz, yılda 65 bin ton şeker üretimiyle Malatya için stratejik bir öneme sahip" dedi.


Taşkın, fabrikanın bölgeye sağladığı katma değere de değinerek, tüm çalışanları ve yönetimi tebrik etti ve kazasız bir üretim sezonu diledi.


"Başkanımız moral oldu"


Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat ise Başkan Taşkın’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Başkanımızın üretim aşamasındaki çalışanlarımızı ziyaret etmesi ve el sıkması moral motivasyon açısından bizler için çok değerli oldu. Malatya Şeker Fabrikası, 1950’li yıllarda kurulan ve yaklaşık 70 yıldır aralıksız üretim yapan stratejik bir kuruluş. Bu yıl 520 bin ton pancar almayı ve yaklaşık 65 bin ton şeker üretmeyi hedefliyoruz. Fabrikamız çevre dostu bir kurum ve Malatya’nın en büyük yeşil alanını oluşturuyor. Başkanımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti" diye konuştu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ