USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Vezirköprü’de motosiklet festivali düzenlendi

Samsun’un vezirköprü ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen vezirköprü motosiklet festivali (motofest), türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce motosiklet tutkununu bir araya getirdi. Vezirköprü motosiklet sporları kulübü (vemok) öncülüğünde gerçekleştirilen festival, renkli görüntülere sahne oldu.

Vezirköprü’de motosiklet festivali düzenlendi
12-07-2025 20:54

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Vezirköprü Motosiklet Festivali (Motofest), Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce motosiklet tutkununu bir araya getirdi.


Vezirköprü Motosiklet Sporları Kulübü (VEMOK) öncülüğünde gerçekleştirilen Motofest, renkli görüntülere sahne oldu. Festivalin açılışı, Vezirköprü ilçe merkezinde motosikletlilerin oluşturduğu kortejle başladı. Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül’ün de katıldığı kortej, 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndan (Çamlık Parkı) başlayarak, festival alanı olan Vezirsuyu Tabiat Parkı’na kadar sürdü. Etkinlikler, Vezirsuyu Tabiat Parkı’nda kurulan kamp alanında devam etti. Katılımcılar çeşitli oyunlar, yarışmalar ve konserlerle hem eğlendi hem de doğayla iç içe vakit geçirdi.


VEMOK Başkanı Serkan Ersoy, etkinliğe dair yaptığı açıklamada, "Birçok ilden motosiklet kulüpleri ve bireysel motorseverlerle Vezirköprü’de buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl Emre Başkan ‘Devam edeceğiz’ demişti, bu yıl da biz sözümüzü tuttuk. Bu festivalin hem ilçemizin tanıtımına hem de turizmine katkı sunmasını amaçlıyoruz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ