USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Yakıtı biten otomobili polis ve vatandaşlar iterek akaryakıt istasyonuna götürdü

Mersin'de yakıtı biten otomobile vatandaşlar ve toplum destekli polis memuru birlikte yardım ederek aracı benzin istasyonuna ulaştırdı.

Yakıtı biten otomobili polis ve vatandaşlar iterek akaryakıt istasyonuna götürdü
26-09-2025 16:27

Mersin’de yakıtı biten otomobil yol ortasında kaldı. Vatandaşlar ve bir polis, aracı iterek akaryakıt istasyonuna ulaştırdı. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.


Anamur Muzlu Kavşağı’nda iddiaya göre yakıtı biten otomobilin sürücüsü ışıklarda çaresiz kalınca çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Bu sırada kavşaktan geçen Toplum Destekli Polis Memuru Orçun Düzel de motosikletinden inerek vatandaşlarla birlikte aracı itmeye başladı. Araç, el birliğiyle yakında bulunan akaryakıt istasyonuna güvenli bir şekilde götürüldü. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Vatandaşlar ve polisin duyarlı davranışı takdir topladı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ