USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Yayla bayramında güreşte birinci olan minik sporcu kürsüye çıkarken ayakkabılarını çıkardı

Bolu’da geleneksel olarak her yıl düzenlenen karapınar bayramı’nda yapılan karakucak güreşleri şampiyon olan 8 yaşındaki hamza demirhan, ödülünü almak için çıktığı kürsüye ayakkabılarını çıkararak çıktı.

Yayla bayramında güreşte birinci olan minik sporcu kürsüye çıkarken ayakkabılarını çıkardı
29-07-2025 15:22

Bolu’da geleneksel olarak her yıl düzenlenen Karapınar Bayramı’nda yapılan karakucak güreşleri şampiyon olan 8 yaşındaki Hamza Demirhan, ödülünü almak için çıktığı kürsüye ayakkabılarını çıkararak çıktı.


Bolu’nun Topardıç köyünde düzenlenen geleneksel Karapınar Bayramı, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında yapılan karakucak güreş müsabakalarında minikler kategorisinde rakiplerini yenerek birincilik kürsüsüne çıkan 8 yaşındaki Hamza Demirhan, ödülünü almak için ayakkabılarını çıkarıp kürsüye çıplak ayakla basarak örnek bir davranış sergiledi. Hamza’nın bu hareketi izleyicilerden alkış aldı. Demirhan’a ödülü, Samat Köyü Muhtarı Zeki Kozan tarafından takdim edildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ