USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Yunusemreli öğretmenler unutulmadı

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAPSAMINDA BÜNYESİNDEKİ ÖĞRETMENLERİ ÖZEL BİR PROGRAMLA BİR ARAYA GETİRDİ. BAŞKAN SEMİH BALABAN, ÖĞRETMENLİĞİN GELECEĞE YÖN VEREN KUTSAL BİR GÖREV OLDUĞUNU VURGULAYARAK TÜM EĞİTİM EMEKÇİLERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI.

Yunusemreli öğretmenler unutulmadı
25-11-2025 12:19

Yunusemre Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında bünyesindeki öğretmenleri özel bir programla bir araya getirdi. Başkan Semih Balaban, öğretmenliğin geleceğe yön veren kutsal bir görev olduğunu vurgulayarak tüm eğitim emekçilerinin gününü kutladı.


Yunusemre Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bünyesinde görev yapan öğretmenleri bir araya getirerek özel bir kutlama programı düzenledi. Muradiye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte öğretmenler, anlamlı günü birlikte kutladı. Programa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Eşi Serap Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca ve CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, YEGEM, Bilim Yunusemre ve kadın dayanışma ve eğitim merkezlerinde görev yapan öğretmenler katıldı.


Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen programda öğretmenler, meslektaşlarıyla sohbet ederek keyifli bir akşam geçirdi.


Programda öğretmenlere seslenen Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, "Bir eğitimci olarak öğretmenliğin, bir meslekten öte; geleceğe ışık tutan kutsal bir görev olduğunu en iyi bilenlerdenim. Yunusemre Belediyesi olarak da siz değerli öğretmenlerimizle birlikte eğitim alanındaki sorumluluğumuzu büyük bir titizlikle yerine getiriyoruz. Bu anlayışla, fedakârca görev yapan tüm eğitim neferlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum" diye konuştu.


Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak da öğretmenlerin gününü kutlayarak bu mesleğin önemine vurgu yaptı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ