USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Zonguldak’ta kar etkili oldu

ZONGULDAK’TA ETKİSİNİ SÜRDÜREN YOĞUN KAR YAĞIŞI SONRASI KAPANMA NOKTASINA GELEN ZONGULDAK-EREĞLİ KARA YOLU, KARAYOLLARI EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI.

Zonguldak’ta kar etkili oldu
19-01-2026 13:10

Zonguldak’ta etkisini sürdüren yoğun kar yağışı sonrası kapanma noktasına gelen Zonguldak-Ereğli kara yolu, Karayolları ekiplerinin hummalı çalışmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Karla kaplı yolların temizlenmesinin ardından, saatlerdir bekletilen ağır vasıtaların geçişine izin verildi.


Zonguldak genelinde dünden bu yana etkili olan kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Şehrin en kritik arterlerinden biri olan Zonguldak-Ereğli kara yolunda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü.


Bir süredir güvenlik gerekçesiyle bekletilen tır ve kamyon gibi uzun araçların da güzergahı kullanmalarına kontrollü olarak izin verildi.


Kara yolunun son durumu dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde, beyaz örtüyle kaplanan yüksek kesimlerdeki trafik akışının normale dönmesi görüntülendi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ