Gündem

Devrilen internet direğinin çevreye dağılan kabloları risk oluşturuyor

ESKİŞEHİR’DE DEVRİLEN VE ÇEVREYE SAÇILAN KABLOLARI YAĞMUR YAĞINCA ELEKTRİKLENDİĞİ ÖNE SÜREN SÜRÜLEN İNTERNET DİREĞİNİN ONARILMASI BEKLENİYOR.

Devrilen internet direğinin çevreye dağılan kabloları risk oluşturuyor
20-11-2025 21:59

Eskişehir’de devrilen internet direğinin çevreye dağılan kabloların yağmur yağınca elektriklendiği öne sürüldü. Direğin onarılması bekleniyor.


İddiaya göre, 71 Evler Mahallesi Kafes Sokak’ta bir internet direğinin devrilmesi ile kablolar çevreye dağıldı. Mahalle sakinleri, direğin yaklaşık 1 aydır onarılmadığını ve internetsiz kaldıklarını söyledi. Yerdeki ucu açık kabloların ise yağmur yağdığı zaman elektriklendiği, risk oluşturduğu ifade edildi. Muhtemel bir kaza yaşanmasından endişelenen mahalle halkı, yetkili kurumların konuyla ilgili çalışma yapmasını istedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER