Asayiş

Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonu: 18 şüpheli hakkında işlem yapıldı

DİYARBAKIR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN İL MERKEZİ VE İLÇELERDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KAÇAK MALZEME ELE GEÇİRİLİRKEN, 18 ŞÜPHELİ HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDIĞI BELİRTİLDİ.

Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonu: 18 şüpheli hakkında işlem yapıldı
21-10-2025 10:48

Diyarbakır’da gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kaçak malzeme ele geçirilirken, 18 şüpheli hakkında işlem başlatıldığı belirtildi.


Valilikten yapılan açıklamada, operasyonların aralıksız devam edeceği bildirildi. Açıklamada, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, diğer birimlerimizin de desteğiyle, ilimiz ve ilçelerinde 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet kapsamında, ülkemize kaçak yollarla sokulan malzemelerin ticaretini yapan ve nakleden kişilere yönelik jandarma sorumluluk sahasında operasyonlar icra edilmiştir. Yapılan operasyonlarda; 18 olay meydana gelmiş, 18 şüpheli hakkında yasal işlem yapılmıştır. Operasyonlarda, 4 bin 30 paket kaçak sigara, 250 adet kozmetik malzeme, bin adet ısıtılmış tütün mamulü, 62 adet tıbbi malzeme, 20 adet elektronik sigara, 7 litre kaçak alkollü içki ele geçirilmiştir" denildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER