Eğitim

Doğa Çocuk Enstitüsü’nde hem öğreniyor hem de eğleniyorlar

KONYAALTI BELEDİYESİ’NİN HALKA KAZANDIRDIĞI BEŞİNCİ KREŞ OLAN DOĞA ÇOCUK ENSTİTÜSÜ’NDE ÇOCUKLAR, HEM ÖĞRENME HEM DE EĞLENME FIRSATI YAKALIYOR. KREŞ YETKİLİLERİ, EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR İÇİN HER GÜN FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR.

Doğa Çocuk Enstitüsü’nde hem öğreniyor hem de eğleniyorlar
17-10-2025 16:02

Konyaaltı Belediyesi’nin vatandaşlara kazandırdığı beşinci kreş olan Doğa Çocuk Enstitüsü’nde çocuklar, hem öğrenme hem de eğlenme fırsatı yakalıyor. Kreş yetkilileri, eğitim gören çocuklar için her gün farklı etkinlikler düzenliyor.


Konyaaltı’nda hizmete açılan beşinci kreş olan Doğa Çocuk Enstitüsü’nde eğitim sürüyor. Doğayla iç içe bir ortamda eğitim gören çocuklar, öğrenirken bir yandan da eğlenme imkanı yakalıyor. Öğretmenleri eşliğinde zeytin kurma, çeşitli öğretici aktiviteler, müzikli oyun ve daha birçok etkinlikle buluşan minikler, kreşte yer alan sera içerisinde de sebze ve bitki yetiştirerek geleceğe hazırlanıyor. Miniklerin aileleri ise kreşin açılışı ve doğayla iç içe bir konumda bulunmasından dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve tüm personele memnuniyetlerini dile getiriyor. "Kreşlerimizde mutlu çocuklar yetiştiriyoruz"


Doğa Çocuk Enstitüsü ve diğer kreşlerde verilen eğitimle ilgili konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Konyaaltı’ndaki kreş sayısını iki katına çıkaracağımızın sözünü vermiştik. Bunun ilk adımını Doğa Çocuk Enstitüsü ile attık. Diğer kreşlerimizde olduğu gibi, beşinci kreşimizde verilen eğitim kalitesini en üst seviyede tutuyoruz. Kreşlerimizde eğitim gören çocuklar hem öğreniyor hem de çeşitli etkinliklerle eğlenme fırsatı yakalıyor" dedi. Çocukları geleceğe hazırladıklarının altını çizen Başkan Kotan, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde giden, pırıl pırıl bir nesil için çalışıyoruz. Kreşlerimizde mutlu çocuklar yetiştiriyoruz. Tüm öğretmenlerimize verdiği emekler için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER