Spor

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR’ı Ömer Faruk Turtay oldu

TRENDYOL SÜPER LİG’İN 31. HAFTASINDA BUGÜN OYNANACAK GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNİN VİDEO YARDIMCI HAKEMİ (VAR) ÖMER FARUK TURTAY OLDU. (ARŞİV)

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR’ı Ömer Faruk Turtay oldu
26-04-2026 12:06

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında bugün oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Ömer Faruk Turtay oldu.


Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında derbide Galatasaray ile Fenerbahçe saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. RAMS Park’ta oynanacak müsabakada hakem Yasin Kol düdük çalacak. Kol’un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Bahtiyar Birinci yapacak. Çağdaş Altay da 4. hakem olacak.


Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR koltuğunda Ömer Faruk Turtay görev yapacak. Turtay’a AVAR’da İbrahim Çağlar Uyarcan ile Abdullah Buğra Taşkınsoy eşlik edecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER