Merkezefendi Belediyesi ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğiyle hayata geçirilen Erol Cantürk U-9 Şenlik Ligi, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.
Merkezefendi Belediyesi, spor alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen, altı ay sürecek ve Denizli’de bir ilk olan ‘Erol Cantürk U-9 Futbol Şenlik Ligi’ başladı. Gelişim ligleri kapsamında gerçekleştirilen turnuva, 24 takım ve 400 sporcunun katılımıyla Merkezefendi’nin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olma özelliği taşıyor. Turnuvanın açılışı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Denizli ASFK Başkanı Feyyaz Ceşen’in katılımıyla gerçekleştirildi. Şehit Piyade Er Ömer Sürer Sevindik Vadi Parkı’ndaki Merkezefendi Belediyesi Sevindik Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle start alan lig, sporseverler tarafından büyük ilgi gördü.
Açılış karşılaşmasının başlama vuruşunu gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tribünlerde heyecanla çocuklarını destekleyen ailelerle de sohbet etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Altı ay boyunca devam edecek bu anlamlı organizasyonun dostluk, kardeşlik ve sağlık içinde geçmesini diliyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.
HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA