USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Atatürk Stadı Gece Maçlarına Hazır

Geçtiğimiz aylarda Muğla Valisi Amir Çiçek’in katılımıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Uluslararası Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında İl Müdürü Serkan Öçalmaz tarafından kısa sürede tamamlanacağı belirtilen Menteşe ilçesindeki Atatürk Stadının ışıklandırma sistemi tamamlanarak hizmete girdi.

Atatürk Stadı Gece Maçlarına Hazır
17-12-2015 14:30

Muğla Valisi Amir Çiçek, Atatürk Stadyumu’na giderek stadyumun 4 ayrı noktasına dikilen ışıklandırma direklerinin aydınlatmasını yerinde inceledi. Vali Çiçek, gece maçlarını oynamaya elverişli hale gelen statta antreman yapan Muğla Atletik Spor Kulübü oyuncuları ile sohbet etti.

Son yıllarda Muğla genelinde yeni spor tesisleri kazandırılması, mevcut tesislerin yenilenmesi konusunda önemli adımlar atıldığını dile getiren Vali Çiçek, “Bu konuda atılan en önemli adımlardan biri de şehir stadımızın gece aydınlatılmasına kavuşması oldu. Şehrimiz için iyi bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Bu ışıklandırma ile birlikte ilimizde gece maçlarının oynanmasını sağlayabileceğiz. Ulusal ve uluslar arası müsabakalara ev sahipliği yapmamızın önü açıldı. Önümüzdeki zamanlarda ülkemiz için önemli maçların Atatürk Stadyumu’nda oynanması için adım atacağız. Tesislerin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi açısından bu çalışmayı çok önemsiyorum. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ