USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bodrum Belediyesi Engelli Çocuğa Sahip Çıktı

Bodrum’da ameliyat olmasına engel teşkil eden akciğer yetmezliği nedeniyle bacak ve kol ortezlerine ihtiyaç duyan doğuştan engelli 10 yaşındaki Sarp Habipoğlu’na Bodrum Belediyesi sahip çıktı.

Bodrum Belediyesi Engelli Çocuğa Sahip Çıktı
11-02-2015 12:00

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Bodrum ilçe merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi’nde annesiyle birlikte yaşayan Sarp Habipoğlu’nu evinde ziyaret ederek bacak ve kol ortezlerini teslim etti.

Ameliyat olamadığı için yaşamını ortezlerle sürdürmek durumunda kalan Sarp, kendisine verilen ve sağlık ekipleri tarafından vücuduna takılan bacak ve kol ortezleri ile daha rahat hareket edebilecek.

Serebral Palsy Sekeli (SP) adlı doğum öncesinde, sırasında veya sonrasında merkezi sinir sisteminin hareket işlev alanlarının hasar görmesinden dolayı oluşan bir durumu yaşayan ve yapılan teşhislerde ağır derecede Mental Retardasyon tanısı konulan Sarp’a verilen ortezler için annesi Songül Kardaş, Bodrum Belediyesi ekiplerine ve belediye sağlık görevlilerine teşekkür etti.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ