USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Memduh Ün 40 Mevlidi Okutuldu

Fatma Girik, hayat arkadaşı ünlü yönetmen Memduh Ün için 40 mevlidi okutup lokma dağıttı.

Memduh Ün 40 Mevlidi Okutuldu
24-11-2015 15:30

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ekim ayında hayatını kaybeden ünlü yönetmen Memduh Ün anısına hayat arkadaşı Fatma Girik tarafından 40 mevlidi okutularak, Bodrum Belediye Meydanın’da lokma dağıtıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Girik, kendi eli ile hayat arkadaşı için lokma dağıttı. Lokma alan vatandaşlar Fatma Girik’e baş sağlığı dilemeyi de ihmal etmedi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Fatma Girik, çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Girik hayat arkadaşının ölümünün 40’ıncı günü nedeni ile vatandaşlara lokma dağıttığını ifade ederek, “İnsan içinde yaşıyor acısını. Memduh Ün unutulmaz işlere imza attı. Yıllardır hayat arkadaşımdı. Onun için bugün vatandaşlara lokma dağıtıyoruz” dedi.

EKİM AYINDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMMUŞTU

Torba mahallesinde hayat arkadaşı Fatma Girik ile beraber yaşayan 95 yaşındaki Memduh Ün, geçtiğimiz yılı 11 Kasım günü aniden fenalaşarak özel bir hastanede tedavi altına alındı. Uzun süre hastanede yatan Ün’ün durumu kötüye gidince yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Ün, akciğerlerinde sıvı birikmesi ve yüksek tansiyon nedeniyle bir süre solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdürmüştü. Ünlü yönetmen 16 Ekim 2015’te ise hayatını kaybetmişti.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ