USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Bağ evine gitmek isterken mahsur kalan 2 şahsın yardımına polis yetişti

KAYSERİ’NİN HACILAR İLÇESİNDE BAĞ EVİNE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN 2 KİŞİ, YOLDA MAHSUR KALDI. POLİS EKİPLERİ ŞAHISLARIN YARDIMINA YETİŞEREK, BULUNDUKLARI YERDEN ÇIKARDI.

Bağ evine gitmek isterken mahsur kalan 2 şahsın yardımına polis yetişti
28-12-2025 00:18

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde bağ evine gitmek için yola çıkan 2 kişi, yolda mahsur kaldı. Polis ekipleri şahısların yardımına yetişerek, bulundukları yerden çıkardı.


Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yukarı Mahalle su deposu civarında bulunan bağ evlerine gitmek isteyen 2 kişi karla kaplı yola girerek, kara saplandı. Şahısların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri 2 şahsı ve araçlarını bulundukları yerden çıkardı. 2 şahıs ihtiyaçları giderilerek, gidecekleri yere ulaşımları sağlandı.


Yolda kalan şahıs yaptığı konuşmada, "Mahsur kaldığım için polis ekiplerini aradım. 5 dakika içerisinde geldiler. Hem beni hem de aracımı kurtardılar. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.


Emniyetten yapılan açıklamada ise, "Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için her türlü hava koşulunda 7/24 görevimizin başındayız" denildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ