USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Bandırma’da polis kılığında 1 milyonluk dolandırıcılığa suçüstü

Bandırma’da polis kılığında 1 milyonluk dolandırıcılığa suçüstü

Bandırma’da polis kılığında 1 milyonluk dolandırıcılığa suçüstü
25-07-2025 15:04

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalar dahilinde, kendisini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandırmak isteyen 27 yaşındaki Y.İ.T., suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, M.C. (61) isimli vatandaş, telefonla arayan ve kendisini "Başkomiser Fatih" olarak tanıtan bir şahsın, Balıkesir’deki bir kuyumcu soygununda kimliğinin bulunduğunu, suçluların yakalandığını ve evindeki paraların parmak izi incelemesine tabi tutulmak üzere teslim alınacağını beyan ettiğini belirtti.


Müştekinin durumu fark ederek polis ekiplerine bilgi vermesi üzerine, ikamet çevresinde güvenlik tedbirleri alındı. Akşam saatlerinde eve gelen şüpheli, "Başsavcının selamı var" diyerek hazırlanan paraları teslim almak istediği sırada ekipler tarafından suçüstü yakalandı.


Olay yerinde ele geçirilen 1 milyon 30 bin TL müştekiye teslim edilirken, gözaltına alınan Y.İ.T. (27) sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ