USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Başkan Altay, Şeb-i Arus törenleri için Konya’ya gelen uluslararası heyetleri ağırlıyor

HEYET, TAŞ BİNA KONYA DİJİTAL TANITIM MERKEZİ’Nİ VE TAŞ BİNA’DA YENİ AÇILAN VE PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYAT YOLCULUĞUNU ANLATAN SİYER SERGİSİ’Nİ DE ZİYARET EDEREK BAŞKAN ALTAY’DAN BİLGİ ALDI.

Başkan Altay, Şeb-i Arus törenleri için Konya’ya gelen uluslararası heyetleri ağırlıyor
13-12-2025 12:15

Polonya Müslümanları Müftüsü Tomasz Mikiewicz ve Saraybosna Belediye Başkanı Samir Avdi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi.


Büyükşehir Taş Bina’da gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altay, Konya’nın Şeb-i Arus bereketiyle, farklı coğrafyalardan gelen misafirleri ağırlamaya devam ettiğini söyledi. Başkan Altay, misafirlere nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Polonya Müslümanları Müftüsü Tomasz Mikiewicz de, Konya’nın tarihi bir şehir olduğunu ve Türkiye’de İslam’ın kalbinin attığı yerlerden birisi olduğunu vurguladı. Saraybosna Belediye Başkanı Samir Avdi de misafirperverliği için Başkan Altay’a teşekkür etti. Heyet ayrıca Taş Bina Konya Dijital Tanıtım Merkezi’ni ve Taş Bina’da yeni açılan ve Peygamber Efendimizin hayat yolculuğunu anlatan Siyer Sergisi’ni de ziyaret ederek Başkan Altay’dan bilgi aldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ