USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, trendyol süper lig'in 1. Hafta erteleme maçında deplasmanda kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı
23-09-2025 14:59

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 1. hafta erteleme maçında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.


BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapma çalışması sonrası yapılan taktik çalışmayla tamamlandı. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.


Siyah-beyazlılar, Trendyol Süper Lig’in 1. hafta erteleme maçında yarın saat 20.00’de Kayserispor Stadyumu’nda Kayserispor ile karşılaşacak.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ