USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Çağan için milli formasını bağışladı...1 milyon liradan açık artırmaya çıktı

Sma tip-1 hastalığı ile mücadele eden 4 aylık çağan ata taran’ın tedavi süreci için milli basketbolcu alperen şengün, milli takım oyuncularının tamamının imzasını taşıyan formasını hediye etti. Bursaspor basketbol aracılığıyla forma, 1 milyon liradan açık artırmaya çıkarıldı.

Çağan için milli formasını bağışladı...1 milyon liradan açık artırmaya çıktı
19-09-2025 11:41

SMA Tip-1 hastalığı ile mücadele eden 4 aylık Çağan Ata Taran’ın tedavi süreci için Milli basketbolcu Alperen Şengün, Milli Takım oyuncularının tamamının imzasını taşıyan formasını hediye etti. Forma Bursaspor Basketbol aracılığıyla 1 milyon liradan açık artırmaya çıkarıldı.


SMA Tip-1 hastalığı ile mücadele eden 4 aylık Çağan Ata Taran’ın sağlığına kavuşması için devam eden destek çağrılarına sessiz kalmayan Milli Basketbolcu Alperen Şengün, imzalı formasını hediye etti. Milli takım oyuncularının tamamının imzasının bulunduğu forma, Bursaspor Basketbol aracılığıyla 1 milyon liradan açık artırmaya çıkarıldı. Bursaspor Basketbol’dan yapılan açıklamada, Alperen Şengün’ün forması için açık artırmanın 1 milyon lira alt limit ile başladığı ve en yüksek teklifi veren kişiye teslim edileceği belirtildi. "Her şey Çağan Ata’nın iyileşmesi için" mesajıyla duyurulan kampanya, ilgi gördü.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ