USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Canik’te Devgeriş Mahallesi doğal gaza kavuşuyor

Samsun’un canik belediye başkanı ibrahim sandıkçı, devgeriş mahallesi'nde doğalgaz çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Canik’te Devgeriş Mahallesi doğal gaza kavuşuyor
22-07-2025 12:56

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Devgeriş Mahallesi’nde doğal gaz çalışmalarını başlattıklarını söyledi.


Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Devgeriş Mahallesi’nde doğal gaz çalışmalarını başlattıklarının müjdesini verdi. Devgeriş Mahallesi’nde bulunan haneleri kış ayları öncesinde doğal gaz ile buluşturmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, mahallede çalışmaların etap etap sürdürülerek tamamlanacağını dile getirdi. Devgeriş Mahallesi’nde yıllardır süregelen doğal gaz talebini çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Sandıkçı, "Devgeriş Mahallemizdeki haneleri doğal gaza kavuşturuyoruz" dedi.


Devgeriş Mahallesi 1. etap doğal gaz çalışmalarına başladıklarını ve çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Sandıkçı, "Devgeriş Mahallemizdeki hanelerimizi doğal gaz ile buluşturmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin doğalgaz taleplerini gayretle sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde çözüme kavuşturduk. Devgeriş Mahallesi 1. etap doğal gaz hattı yapım çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayıp, hanelerimizi doğal gaz ile buluşturacağız. Plan dâhilinde doğal gaz etaplarını tamamlayacağız. Canik’imiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ